Vänligen tryck på knappen nedan för att anmäla ditt intresse

.

CITAT FRÅN NÅGRA FÖRÄLDRAR:

"Kaprifolen gör skäl för namnet på barngrupperna, frö och blommor som får växa och utvecklas till fina"
 
"Vi visste inte så mycket om Montessoripedagogiken tidigare, men nu efter att ha sett våra två barns pedagogiska utveckling är vi så positiva och hoppas att flera barn kommer få ta del av den lärorika och stimulerande pedagogiken!"


"Jag älskar den förskolan. Det känns så skönt att veta att Celine har det bra där och dessutom lär hon sig en massa saker där som hon inte skulle lära sig hemma. Det är fantastiskt att kunna ha en så nära dialog med
personalen; Celine ramlade i förra veckan och när jag hämtade henne på eftermiddagen, var det tre personer på förskolan som berättade detta för mig - vilken koll och empati!"

Alan, pappa till Celine 2 år


”Vi tycker väldigt mycket om vår förskola mycket på grund av att vår son känner sig så trygg där. När vi lämnar på morgonen springer Gustaf in och vänder sig knappt om.Något vi uppskattar väldigt mycket är miljön på dagiset, barnen tar hand om och stöttar varandra.”

Karin, mamma till Gustaf 3 år


"Vi ångrar aldrig att vi bytte förskola för vår 3-åriga dotter, små barngrupper i trygg hemliknande miljö är toppen!"


"En förskola som genomsyras av omsorg, lek och lärande, och där med skapar personalen ett lustfyllt lärande för barnen. Tack Kaprifolen!"