VI SÖKER FLER TIMVIKARIER

Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker kontinuerligt timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen, belägen i Askim i Göteborg. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har idag 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen med 10 barn och en äldre grupp med 15 barn. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger och vi som arbetar på Kaprifolen är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori och med pedagogisk dokumentation, där kameran och läsplattan är en självklar del av verksamheten.
Arbetsbeskrivning
Som medarbetare ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen, genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans verksamhetsmål.
Kvalifikationer
Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat på förskola
* Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och ansvar.
* Du skall kunna arbeta med barn i alla åldrar då förskolan utgår från en förskola och ett arbetslag.
* Du har god vana att använda mobiltelefon/surfplatta.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Behovsanställning
Omfattning: Timanställning
Tillträde: Efter överenskommelse
Ansökan
Du kan söka detta jobb genom att maila din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se,  vänligen skriv ”Ansökan Timvikarier” i ämnesraden.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Therése Edfeldt 072-3418262.
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag i denna rekrytering. För att kunna arbeta i för- och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!
Lön
Löneform: Fast lön

VI SÖKER EN FÖRSKOLLÄRARE

Arbetsplatsbeskrivning
Nu söker vi en ny förskollärare till vårt glada gäng! Förskolan Kaprifolen drivs som ett föräldrakooperativ och har idag 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen med 10 barn och en äldre grupp med 15 barn. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger och vi som arbetar på Kaprifolen är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori och med pedagogisk dokumentation, där kameran och läsplattan är en självklar del av verksamheten.
Kvalifikationer
Du ska vara utbildad och legitimerad förskollärare, har du erfarenhet eller utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och vara en positiv ledare. Ett bra förhållningssätt, där du fokuserar på styrkor och möter varje person som värdefull är viktigt hos oss. Har du erfarenhet av ett lågaffektivt arbetssätt är det ett plus! Vi erbjuder en personaltät verksamhet med korta beslutsvägar. Här finns verkligen förutsättningarna att bedriva en god pedagogisk verksamhet med nära relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Info om anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid (deltid 80% kan också vara intressant)

Provanställning tillämpas

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansökan
Du kan söka detta jobb genom att maila din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se, vänligen skriv ”Förskollärare 2022” i ämnesraden.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Therése Edfeldt 072-3418262.
För att kunna arbeta i för- och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!